onsdag 31 juli 2013

Träning, skyfall och lite annat 0nsdag 31 juli 2013.Ingen resa.

Hade planerat att fortsätta vår MellanÖsternresa men dagens behandling av mig, gamla människa, gör att jag , åtminstone tror jag att det är anledningen,är så trött så jag bara gäspar och ska strax inta min sköna säng."Man ska lyssna till sin kropp", heter det och nu hör jag tydligt vad den säger. "Gå och lägg dig och sov, sov!"
Ska väl ändå ta er med på dagens resa, när det nu inte blir någon resa över Genesaret, som planerat.
Dagen började med sol och 15 grader. Gårdagens envetna regn had gjort sitt.Alltså ingen vattning.

En matgäst till lunch. Sedan skjuts till träningen. Strax efter att denna slutat och jag börjat gå hemåt, utan paraply så kom störtfloden. Oj vad regnet öste ner! Men den som sig i leken gett, måste leken tåla, heter det och jag traskade vidare i ösregnet vetande att om 18 minuter skulle jag vara hemma. Har gjort den promenaden åtskilliga gånger så jag har koll på tiden. Precis när jag kom hem slutade regnandet och solen tittade fram. Puh!

Innan jag gick från träningen såg jag i min mobil att jag redan klockan tio fått beställning på en stor tårtbotten till ett hastigt påkommet kalas. Jag kom hem, satte på ugnen, hoppade i en badkappa medan de dyblöta kläderna kastades i en hög. Fram med min älskade "Starmix",som snart vispat smeten och efter en halv timme hämtades tårtbotten och jag fick en stor kasse mjöl,mjölk och ost, som jag påpassligt beställt då jag visste att dotter och måg skulle handla i Maxi. Se där,vilket bra byte!

Lite senare kom en hungrig vän, som var väntad. Han fick nyupptagen potatis och en snabbgjord fiskgratäng och en pratstund. Ibland kan det vara en bra hjälp när man är lite nere.
Den där regnskuren gjorde att jag blev så nerkyld och har frusit hela eftermiddagen. När jag därtill blivit så trött och sömnig säger jag godnatt till er alla.På återhörande! Sov Gott! Gud är god!
Den där regnskuren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar