lördag 20 juli 2013

Strulig lördag 20 juli 2013. Blir en kortis i kväll också.

Men vad nu då,tredje struliga dagen denna vecka. Också denna dag började bra innan det struliga kom och tog en stor del av resten av dagen.
M en strunt i det! Jag mosade jordgubbar som nu ligger i frysen. Tänk så bra. Minns när vi bodde i Lesjöfors och köpte vår första frys. Det var nog år 1962 eller 63.
Stoppade in kött i ugnen,gick ut och vattnade. Träffade grannfrun. Vi pratade en god stund.Ugnen glömde jag. Visst var det lite torrt, köttet, men grädde och chilisåsen gjorde det ätbart i alla fall.Ska bjuda på det i morgon tänkte jag.

Hade tänkt börja skriva på den s.k. reseskildringen från 1977, men det får jag vänta med, tyvärr.
Tänker nu göra ett kort uppehåll med bloggandet. Jag återupptar det om någon vecka.

I kväll har jag besökt dottern, som med make och yngste son kommit hem från sin underbara semester i Italien. De hade fina bilder att visa. Så skönt att sitta ute i månskenet i kväll, utan att frysa.
Nu säger jag GodNatt och lovar att vara tillbaka om en vecka och berätta om det jag lovat.
" Skönt det är i kvällens timma, då all dagens oro dör, att få Herrens röst förnimma, som det sista ljud man hör". Den sången avslutade vi ofta våra barnläger med. Den håller än. Gud är god!

2 kommentarer:

  1. Hej! Hittade hit av en slump, då jag sökte på änglamakerskor. Vilken tur, du har en beundransvärd personlighet och en väldigt intressant blogg! Trodde först att din ålder inte kunde stämma, tänker på alla äldre runtomkring mig. Min morfar t.ex. fyllde nyss 65 och förstår inte hur han ska läsa sms. Förstår att din positivitet och tro har gjort mycket, man är väl inte äldre än man känner sig!

    SvaraRadera
  2. Håller med ovan. Härlig Ruth. Jag har fått äran att träffa dig på riktig och blev inspirerad av dig! Å

    SvaraRadera