fredag 12 juli 2013

Vilken dag! Sol igen! Fredag 12 juli 2013. Lite 1977.

Storebror spelar och lillebror sjunger.Från år 1976.
Hittar ett och annat foto från gången tid. Barnbarn är det något speciellt med.
I dag har vi haft en sällsamt skön sommardag med 25 grader och alla är glada och hälsar på varandra och ler. Jag tog bussen till stan. Systersonen och jag besökte en Teliabutik för att slutföra det i går påbörjade mobilärendet. Nu är det fixat, det jag länge planerat och ny inlärning sätter igång. Det tar sin tid men med tålmodiga läromästare trummas de nya lärdomarna in till slut.
 Teliabesöket medförde att jag nu har två mobiler, den nya för mer avancerad användning, den gamla för att ha med i bärskogen. Det är jag som vill ha det så.Den nya med gamla numret. Den gamla med nytt nummer, som jag ska lära ut till den som behöver det.
Vi avslutade med att äta lunch på en uteservering innan vi gick åt var sitt håll.

Jag inhandlade en liter jordgubbar på torget. Åkte hem och åt upp dem till kaffe på altan där jag läste tidningen och somnade en stund innan jag besökte min syster, som bjöd på knäckebröd, nygräddat i den nya varmluftsugnen. Så gott!

Nu är det sen kväll och jag sitter och skriver med altandörren öppen. Grader 18. Vilken kväll!
Tittar lite på Fickdagboksanteckningar från år 1977. Gemenskapsläger i början av juli, för barn och vuxna. Både Georg och jag engagerade.
En vecka senare vårt första stråkfamiljsläger. Om detta annorlunda läger berättar jag i min nästa blogg för nu blev jag plötsligt sömnig så jag säger Godnatt till er alla ,tackar vår gode Gud för den underbara dagen, incl. min iPhone och går till nattens vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar