torsdag 11 juli 2013

Besök hos barn och barnbarnsbarn torsdag 11 juli 2013.

Här övas det inför mormors och morfars 50årsdagar.Ja må de leva!Ja må de leva!
Det blir inte alltid som jag tänkt men i alla fall! Texten rör på sig åt fel håll ibland. Det här fotot i anslutning till våra 50årsdagar 21aug 1976,som också var vår bröllopsdag, samt 3 mars 1977.Barn barnet och hans bror var självklart med på båda högtidsdagarna.

Nu till dagen som är.Kan berätta om den perfekta sommardagen.Tjugufem grader. Blev hämtad av dottern, i vars hem jag tillbringade en stor del av dagen tillsammans med maken och deras två barnbarn. Förmiddagskaffe och god lunch på deras sköna altan. Där satt vi länge och bara njöt av solens strålar. Vilken trevlig dag det blev!

Fick skjuts hem och ringde sedan min syster med inbjudan till eftermiddagskaffe som dracks i skuggan av päronträdet på min tomt.Vi fick sällskap av hennes gemytlige son, som är en mångsysslare och i dag var det hans datakunskap, som togs i bruk av hans gamla moster. Han är i sitt dagliga jobb knuten till datorvärlden och det inte han vet behöver man inte veta.

Isak är kvar på landet och jag i stan. Jag skulle egentligen ha varit med Isak men nu fick jag i alla fall en trevlig dag. Jag kan dock inte låta bli att titta efter honom då och då fast han inte finns här och inte säger till när det är dags att sova. I morgon ska jag träna och sedan på stan. Passar på medan jag kan använda dagen efter eget tycke.

Är inte överens med mig själv om år 1977 så därför avstår jag från att ge mig in på hur det året slutade.
Men nu har den här dagen nått sitt slut och jag säger Godnatt till er alla. I morgon ska solen skina. Visst är det underbart att veta! "Så går en dag än från vår tid och kommer icke mer. Och än en natt med Herrens frid till jorden sänkes ned."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar