onsdag 3 juli 2013

Onsdagen 3 juli 2013.På stan på dan och grillfest på kvällen.

När sommaren kommer börjar det lukta gott från grillfester lite här och var. Doften är underbar. Eftersom jag har fyra barn och alla känner till min förkärlek när det gäller grillat så bjuder de mig åtminstone en gång varje sommar, så jag kan inte klaga.
I dag tog jag bussen till stan för att uträtta några ärenden och vid hemkomsten blev det tårtkalas hos Filip,som själv inte gillar tårta, men som i alla fall skulle firas för att han timmen innan" körde upp" och klarade provet "med god marginal", som han fick höra vid resans slut. Alla var glada.

Lite mer firande blev det med tanke på Tobias födelsedag nästa vecka då han är på semester med föräldrarna.Lite tjuvstart. Det blir ett "riktigt" kalas efter semestern, förutom firandet den rätta dagen. Då med föräldrarna. Det är roligt nästan jämt.
Jonas, Jenny och barnen kom också, som, liksom jag inbjöds att stanna på grillfesten på altan. Lasse fixade en stor gryta färskpotatis, lagade till en god sås och grillade gös, inslagen i folie tillsammans med diverse goda tillbehör. Ack så gott. Inte dumt att ha så läckra gösfileer i frysen. Och att kunna tillreda dem så det smakar ljuvligt.
Elsemarie var lite mörbultad efter att i dag fått behandling för värkande nacke och axlar. Ska på återbesök senare. Behandlingen kommer att ge resultat enligt utföraren. Hon var nöjd men trött.

Nu är det sovdags igen. Vad skönt det är att ha en bra säng och god sömn. Och änglavakt."Så somnar vi i Jesu namn",läste mamma med oss när vi var små.Trygghet som bär genom åren. Tack, Gud för i dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar