onsdag 10 juli 2013

Onsdag 10 juli 2013.Kärt besök av tre barnbarnsbarn med föräldrar.

I Figeholm år 1975.Mamma Alva, Kerstin, Mikael och jag.
Som jag tidigare sagt så följs inte alltid foto och text åt i mina bloggar och det här borde ha varit med när jag skrev om år 1975. Här är Mikael tre och ett halvt år och vi är nu fyra generationer. Är glad att mamma fick leva länge och se flera av sina barnbarnsbarn.

Men nu går vi till dagen, som började mörk och grå efter allt regn som fallit under natten. Snart kom dock solen, som sig bör en julidag som denna.
Från Nora kom de tre små barnbarnsbarnen med sina föräldrar på väg mot Västergötland där sommaren skall tillbringas med mormor, morfar och barnens moster, nyss bliven tonåring.
Jag hade gjort linssoppa med brocolli,lök och små färska potatisar, som Kerstin lärt mej.Ett stort lass pannkakor med blåbärssylt till efterrätt. Så roligt att få se den lilla tösen, 9 dagar gammal. Jag är inte så förtjust i "bäbisar" men kan aldrig låta bli att stå där förundrad när jag ser de små fingrarna och hela lilla människan, så fin. Då blir jag själv så liten och jag blir så tacksam till Gud.
Snart ska jag få se ännu ett barnbarnsbarn, också en flicka, tre dagar äldre än den jag träffade i dag.
Jag är så lycklig och glad för dem alla.

I dag vaknade jag inte av Isaks försiktiga tass på min arm. Han är nu på landet och springer fritt i skogen. Han får inte så mycket motion här hos mej, skam till sägandes! Men uppmärksamhet och köttbullar,de senare blandade i hans "kuliga" hundmat, det får han.
Nu tackar jag Dig Gud för den här dagen och för att vi nu alla får gå till vila i vissheten om att Din kärlek omsluter oss på alla sidor.I Ps 139 vers 5 står det:" Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i Din hand." Det litar vi på! Sov gott!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar