fredag 19 juli 2013

Solig fredag19 juli 2013. Fått igång min iPhon med barnbarns hjälp.

Ja solen den bara finns med sina strålar dag efter dag. Visst ja! Nu är jag redo för sängen och tomatplantorna har inte fått vatten!
Också den här dagen började med strul, som jag delade med en vän. Vi bestämde oss för att inte " gräva ner oss" utan se framåt för vi visste att detta var något övergående och då kan man lika gärna vara glad,trots strulet." The sun is always shining behind the darkest cloud". stod det på den lilla tavlan jag köpte när jag första gången besökte England.
 
Efter denna mindre angenäma början på dagen tog jag bussen till stan, barnvagnen med mig, handlade så mycket så jag måste promenera hem för busschauffören kan neka att ta mig med om jag har barnvagnen full med handelsvaror, så jag tog det säkra före det osäkra.Det är väl så man brukar säga. På min vandring hemåt köpte jag "på gatan" åtta liter läckra jordgubbar. Bäst att passa på medan tid är.

Dagen avslutades med besök hos barnbarnet som nu lärde ut det mest nödvändiga för att jag ska ha glädje av min iPhone. Det ska bli fler lektioner framöver.
Dagens promenader omfattar fem kilometer,förmodligen mer. Det är nog för mej och det blir en kort blogg i kväll igen.  Ska bli så skönt att få sova. I morgon ska jag ta hand om jordgubbarna och en stor packe dill för djupfrysning. Orkar inte i kväll.
Säger Godnatt till er som läser bloggen sent. Det blir en ny dag i morgon, förhoppningsvis solig och varm, som denna.Ska ta itu med lite forntid i mitt bloggande då.





1 kommentar:

  1. Har jag klarat att begripa mej på min iPhone så gör du det också!! Det är klart att jag frågat min dotter ibland.

    SvaraRadera