onsdag 28 december 2016

28 december 2016. Detta en dag.

Jo jag vet! Jag skulle betala räkningarna som jag skulle ha betalat i går. Men när jag nu inte gjort det i dag så gör jag det i morgon. Har en del pr automatik. Dock icke alla!

I alla fall slutade gårdagen med att jag från en bloggläsare  ett mail, som gjorde mig så glad.
I dag fick jag besök av en vän sedan många år. Hon hade nyinköpt kaffebröd med sig och en grillad kyckling.
Ytterligare ett par vänner hörde av sig under dagen. Jag tog itu med tidningen och det dröjde inte länge förrän jag somnade så gott tills det ringde på dörren. Ulla och Lennart, på väg hem från barnbarnens födelsedagsfirande, lämnade in kvarglömda julklappar. En av dessa var en liten serveringstermos, rymmande ca  fem koppar. SÅ bra! Jag har sett den tidigare då den inköptes till Hembygdsföreningen i Bo. Så mycket enklare mina små fikastunder kommer att bli i fortsättningen!!

Nu var klockan fyra och jag hade ännu inte kommit igång med något vettigt att göra.
Då brukar det vara trevligt att äta medan jag funderar över vad resten av dagen ska användas till.
Det gjorde jag. Åt den grillade kycklingen och några av chokladpralinerna, som jag fick i julklapp.
Sedan var det bråttom med att borsta tänderna innan jag åt något mer.

Sedan kom då TV emellan. Traditionsenligt kunde vi se Kungafamiljens förehavanden år 2016.
Det var trevligt. Vi har en fin kungafamilj och jag är så tacksam för den
Ja, så väntar jag på att någon ska återuppta det nyss avbrutna telefonsamtalet, så jag kan lägga mig i tid i kväll.
I morgon får jag besök till förmiddagskaffet och då jag givit bort alla Finska Pinnar som jag bakat till jul så bör jag baka nya i morgon bittida för "det har jag lovat". Den som ska fika här älskar sådana kakor.
I dag har det inte varit en vanlig dag. Nejdå! I dag har de små tvillingarna fyllt ett år. De går omkring på vingliga ben som jag gör numera. De är så väl omhändertagna och omgivna av kärlek och jag trivs i deras sällskap. Hade dock i dag ej möjlighet att fira dem, men de finns ju i stan så det blir fler tillfällen. Kan bara inte begripa varför vi har så många födelsedagar i vår familj just kring jul.  På Nyårsafton fyller Bernards och Lydias  Alfred 4 år. Då blir det fest igen!Underbart med alla barn.

Nu knackar Jon Blund på dörren. Det vet jag för det rycker i ögonen.
Sov Gott alla mina vänner och glöm inte att vi alla är älskade av Gud. Inte för det vi presterar utan för att vi är hans barn. Gud gillar när vi pratar med honom och själva blir vi glada över att få förnimma hans gemenskap.
 Min vän som var här i dag berättade att hon började längta efter Jesus och en kväll såg hon honom, till sin stora glädje. Något hon aldrig glömmer. Nu är de goda vänner.
Själv har jag inte sett honom men han är min bäste vän och jag är SÅ glad över detta. SÅ nära och alltid villig att ge mig den hjälp jag behöver. Han sviker aldrig!  Natti, Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar