tisdag 26 januari 2016

Tisdag 26 januari 2016. Ett handskrivet brev har jag åstadkommit i dag.

Börjar på en blogg innan jag går på visit.
Dagen har varit grå, som de flesta dagar, denna vinter. Jag har fortsatt med att säga adjö till julen. Det går inte fort. I dag var det tomtarna,  julkrubban och kyrkan som hamnade i kartonger. I morgon kommer foton av mina 14 barnbarn åter upp i hyllorna, som tomtarna lånat en tid.

Hämtades i bil till en stunds samvaro hos Elsemarie, Lasse och Tobias. Visst är det tomt när inte Isak kommer och viftar på svansen. Man vänjer sig med tiden, tänker jag.
Elsemarie och Lasse har så mysigt och det är vilsamt att sitta en stund framför brasan och sedan få skjuts hem.

Nu sitter jag vid köksbordet, som vanligt. Ute är nu mildväder och snön smälter bort. Ska ta in bilen i garaget så jag kan få ny generator insatt. Sakkunniga tror att det var därför den stannade mitt under körning. Spekulant finns men jag kan ju ej sälja en bil som inte är åkduglig. Här gäller det att ha tålamod tills någon som kan bilar anländer.

I TV pratas om att man inte kan vara säker på att det är svenskt kött man äter fast det står "Sverige" på paketet. Fusk finns överallt.

I morgon ska jag beskåda det senaste tillskottet i vår stora familj, tvillingarna Edvin och Wilma.
I dag har jag gråtit lite efter Isak och lite för att jag inte kom iväg till Linn i Malmö i lördags. Just då kände hon sig ensam och ledsen i Malmö och hon hade behövt mig. Mannen ar i Stockholm med sitt basketlag.
Nästa bortamatch tar jag tåget till Malmö. Vi skulle ha gått till någon kyrka i söndags hade vi tänkt.
Men, som sagt, det blir fler dagar !

Nu säger jag Godnatt. I morgon ska jag ta fram lite material från år 1994, som  jag fann i går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar