söndag 10 januari 2016

Söndag 10 januari. Superkort blogg trots att det bara är minus 2 ikväll.

Fotot från Kerstin och Awad i Spanien !
Fick på morgonen SMS att Bernard, Lydia och de tre barnen accepterat gårdagens inbjudan att i dag äta lunch här tillsammans med Kristin. Kristin deltog med sång och musik i Betelkyrkans Radiogudstjänst, som jag lyssnade till hemma i köket medan lunchen, Orientalisk kyckling, lagades.

Det var länge sedan Aline, Alfred och Amelie med föräldrar var här. Nog hade barnen växt en del.
Så söta och goa barnbarnsbarn! Jag njöt av att höra deras skratt när de lekte och var glad att de tog lite tid på sig för att vara hos gammelfarmor, som älskar barn och särskilt i den ålder där de är just nu.

Alfred fyllde fyra på Nyårsafton, samma dag som familjen kom hem från Frankrike, där de firade jul hos mormor och morfar så han ska ha sitt födelsedagskalas lite längre fram och hade bestämt att bara hans två killkompisar ska inbjudas. På min direkta fråga så skulle också jag få komma. " Två killar och en tjej", sa han belåtet!

Den äldsta flickan, som fyllde strax före jul och då hade kalas för oss "vanliga" ska på lördag ha kalas för sina klasskompisar, som är tolv till antalet. Har erbjudit mig att baka något som kan behövas vid det tillfället.
Så glömsk jag är! Tänk vilket strålande tillfälle jag hade att fotografera barnen för bloggen, ett tillfälle som gick mig ur händerna. Ska se om jag kan ordna det, via Bernard i nästa blogg!

O, så mycket snö vi har nu! Jag var på förmiddagen ute och skottade trottoaren. Tro mig eller ej, men det var faktiskt riktigt skönt att vistas på utsidan av huset en stund!

Inte mycket har uträttats i kväll men i morgon blir det en ny dag, en sällsam gåva. Jag har bytt dag för mina måndagslunchgäster då jag väntar annat besök i morgon och i min ålder gör man bara EN sak pr dag. För att ej röra till det för sej!

Må Gud välsigna och hjälpa oss alla och låta oss sova gott i natt! AMEN!
Fick i dag på min iPhon foto från Kerstin.De njuter av blommor , sol och varmt klimat.
De ser likheten med klimatet i Palestina och känner lite extra mysigt därför.GodNatt, vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar