söndag 9 mars 2014

Söndag 9 mars 2014.

Här gäller det att öva för att få sin dröm uppfylld.
Nu började Elsemaries nya liv. Ensam i en liten lägenhet i Västerås. Elev på Carlforska gymnasiet de kommande två åren. Det gick snabbt att få nya kamrater och hon trivdes. Kom ganska ofta hem och hälsade på och var med i Filadelfias ungdomskör. Hade många vänner också i Örebro.
Nu var det full fart i huset med nedtagning av väggar, tapetsering m.m. och i källaren stod fläkten på för jämnan. Georg var hemma några dagar och hann en hel del men den 12 september bar det av till Österrike igen. 
Den 30 september fyllde Magnus 6 år och det var fest i Brickebacken. Samma dag står det att "Maria fått foten opererad igen." Den 3 oktober står det att Elsemarie sjunger på Gudstjänsten i Filadelfia och Kerstin med man och pojkar på skogsutflykt.
Ser att vi hade besök av de 8 pojkarna,våra barnbarn, då och då. Så bra att vara så nära så de kunde komma och sova över ibland. Att fira födelsedagar blev ju också enklare när vi bodde i samma stad.

Nu till dagen som gått.Ingen kyrka men en fin Gudstjänst från Ryttargårdskyrkan i Linköping via TV. Det var fjärde och sista därifrån.
Jag hade middagsbesök här. Så roligt men nog märker jag att jag inte orkar som förr. Men maten var god. Att jag tog ut kokosparfaiten ur frysen alldeles för tidigt var inte så bra men gästerna tyckte att det var gott ändå. Diskat har jag inte. Får vara till i morgon. Diskar fortfarande för hand.
Jaha, så kommer Jon Blund och påminner om att det är dags att sova och det ska jag göra.
Så jag önskar er alla en God Natt och Sov Gott!. Gud är kärlek, frid och trygghet för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar