lördag 15 mars 2014

Lördag15 mars 2014. Lite 80tal, kanske!

Det hare varit en stillsam dag. Blåsigt och två plusgrader har gjort att jag stannat inne hela dagen.
Blev sen med bloggen för jag har skrivit brev till min bredbands och telefonoperatör ,som jag haft trubbel med sedan oktober. Nu har jag redogjort för sådant som ej funkat och varför jag känner mig tvingad att byta till annan bredbandsuppkoppling. Något jag helst inte ville. Jag vill gå i samma spår som tidigare, så långt det är möjligt.
Nu går jag åter till år 1982 så jag får slut på detta viktiga år.

I huset fortsätter upprustningen och det är roligt att se hur det blir som vi önskar. Ett bekymmer är villan i Borensberg, som den anlitade mäklaren ej får köpare till. Vi trodde att det skulle vara enkelt att få den såld. Kanske vi skulle följt rådet att anlita en annan mäklare. Hur som helst så var det ett problem.

Ser i mina kortfattade anteckningar att vi ofta träffade barn och barnbarn och var barnvakt då och då. Något som jag gillade stort då jag älskar barn och verkligen njuter av sanvaron med dem.
I november var källaren klar och Byggfirman tog bort vagnen som stått utanför ett bra tag.

Den stora händelsen denna höst var att ännu ett barnbarn föddes, det nionde. Ullas och Lennarts Emil kom till världen den 23 november. Vikt 3,7 kg.
Den 17 december kom Dagny med färdtjänst från Stockholm för att fira jul med oss. Den 22 opererades IngaBritta för canser igen. Har ingenting antecknat om julfirandet detta år.

En titt i mammas dagbok vittnar om att hon är så nöjd. Virkar och stickar till än den ena än den andra. Alla namngivna. Har gäster, går på kafferep och har så lugnt och fridfullt kan man läsa mellan raderna.

Nu är år 1982 slut och denna dag också. Därför säger jag GODNATT till er alla. Nu får vi sova i lugn och ro under Guds beskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar