torsdag 13 juli 2017

Torsdag 13 juli 2017.Besök i dag. Ett besök återstår senare i kväll.

Medan jag väntar på nytt besök så börjar jag skriva lite. Någon riktig sommar har ännu ej infunnit sig. Jag sitter vid delvis öppet fönster med koftan på.

Markus och Annelie skulle titta hit en stund så jag inväntar dem.
Tidigare i dag kom Tobias så vi fikade med de goda bullar han lagt på min rullator utanför dörren i går när jag ej var hemma. Fikade på balkongen.

Så intressant att ha en tonåring att berätta för om det förflutna. Jag inbillar mig att det är nyttigt för ungdomar att höra lite om det.
Tobias och jag har alltid haft ett gott förhållande till varandra, alltsedan han var nyfödd och hans mamma var i färd med att medverka i starten av KarlJohansskolan här i staden.
Medan hon jobbade med starten av skolan var vi två hänvisade till varandra.
Kanske jag berättat om den tiden i mina forntidsskriverier!
Nu ska jag fixa kaffe till gästerna som är på väg hit.
 De kom. Vi fikade på den underbara balkongen. Är som ett extra rum där hortensia, vindruvsplanta, tomater och annat växer.

När Tobias cyklat iväg hem kom Magnus tillsammans med Liam, en fin kille. Jag ska få lite hjälp med frysboxinstallation  senare av Magnus.

Så avslutades kvällen med besök av Markus och Annelie. Vi pratade om hus på landet. De inväntar ett  tillfälle att få flytta ut en bit från stan. Medan jag har sökt mig in mot centrum. Skillnaden mellan oss är att de har bil, inte jag.

Ordföranden i Bostadsrättsföreningen skrev ett litet brev som kom i brevlådan i dag tillsammans med en del papper att läsa om föreningen osv. Hon skrev att hon hade sökt mig vid tre tillfällen för att hälsa mig välkommen och jag har ej varit hemma så nu får vi ses efter hennes semester.
Har hört en del gott om henne då hon ej är obekant för en del av min familj!

Jag har ont i mina ben, särskilt i det som drabbades av lårbenshalsbrott för några år sedan.
Ska nog börja använda käpp inomhus också för att avlasta.
Detta plus att min syn blivit sämre är något som ibland gör mig lite ledsen men ändå är jag tacksam för allt gott jag får varje dag av Guds hand. Jag ser hur han är med mig och vi kan pratas vid om allt.

I dag ringde det på dörren och en granne som bor i nästa hus, dock ej längre bort än  att jag ser hennes balkong, hälsade mig välkommen till området och berättade om aktiviteter som förekommer i föreningen.
Hon erbjöd sig att på torsdag nästa vecka när något gemensamt är planerat  ska hon hämta mig så jag får sällskap första gången. SÅ omtänksamt! Naturligtvis tog jag tacksamt emot detta erbjudande!

Nu är det åter dags för sängen! Vilken bra dag det blev i dag också! Sov Gott mina vänner!
Gud är så god!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar