tisdag 18 juli 2017

Tisdag 18 juli 2017. Kerstin opererad i Karlskoga.Frysskåpet anlänt. kort om dagen!

Käre tid, jag höll på att glömma bloggen. Men med mitt dåliga minne är det bäst att rafsa ner några rader då ju bloggen också är något av mina memoarer.  Denna, som jag tror; sista flytt före flytten hem till Gud bör ju också få sin historia.

Det skåp som inköptes i går finns nu på plats. Ommöbleringen i sovrummet utförd.något skåp i klädkammaren blev det inte. Jag tog de två delarna och satte på var sin sida om skrivbordet i sovrummet.. Jag är så nöjd med mina skåp med dörrar uppifrån och ner och ogenomskinligt glas i dörrarna. Precis vad jag önskat till mina papper!

Så kom frysskåpet.Härligt! Nu ska jag baka och plocka blåbär!
Naturligtvis klarade jag inte av något själv mer än att tänka, fundera och tänka ännu mera! Prova !

Sven ,medhavande verktygslåda, samt Kristin kom och bar omkring på det mindre av skåpen vartefter jag fick nya ide'er om var det passade bäst.
Rickard, förre ägaren till bostadsrätten kom och satte i en list i ugnen, visade mig hur diskmaskinen fungerar och lite mer jag behöver veta.

När jag tog in tidningen på morgonen kom mina grannar som köpte den trea som jag först tänkte köpa men valde tvåan i dörren bredvid när jag fick veta att den skulle ut till försäljning nästa dag.
Ett ungt par, som sa att behövde jag hjälp med något så finns de där för mej. Visst blir man både glad och tacksam att få höra detta!

Nu ska frysvarorna jag har kvar i frysboxen i villan flyttas till nya frysskåpet. That's all! Sedan drar jag vidare till nya upplevelser!

I dag har jag ofta tänkt på Kerstin som opererats. Hoppas att hon kommer att få leva ett liv utan smärta när  Nu krånglar datorn igen. För att komma ur detta dilemma så publicerar jag nu precis som det är

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar