fredag 14 juli 2017

Fredag 14 juli 2017.Också en dag!

Den här dagen för 40 år sedan föddes Kronprinsessan Victoria och jag har följt födelsedagsfirandet på TV i stället för att blogga. Vi har en fin kungafamilj och Kronprinsessan är verkligen en förträfflig representant för vårt land. Firandet började i morse i Stockholm och fortsatte i kväll i Borgholm.

Nu blir det alltså ingen lång blogg i kväll. Bara lite gnäll. Jag hade tänkt att denna dag skulle bli en riktig arbetsdag men det blev som det ofta blir. Jag somnar där jag sätter mig. Jag tror det är så att i mitt hjärnkontor pågår arbetsplanering , som förr, men så strandar det på det fysiska planet!

Jag gillart inte! Jag började lite i köket. Eftersom det inte var jag själv som tog emot flyttlasset så har jag att i efterhand ta allt till rätt plats. Ser  att det ändå följer ett visst mönster, som underlättar vid finjusteringen.
Hur de kunde få till det på den korta tid som förflöt från tisdag när,flytten pågick och jag semestrade i Hjortkvarn, tills jag tillsammans med Ulla nästa dag kom åter och vi kom in i ett möblerat hem och fikabordet dukat, tavlorna på plats, gardiner likaså är något som jag åter och åter funderar över.
Är överväldigad av tacksamhet till mina barn med familjer.
Måste fundera ut något för att visa min glädje över denna bravad.
Visst betydde det en del att jag inte var med och bråkade men ändå!

Som sagt så började jag i köket och hann med några lådor. Anledningen var att jag kände mig hungrig och hittade ingen potatisskalare. Då plöjdes lådorna igenom i letandet.
Tyvärr fanns där ingen så jag kokade potatis med skalen på. Hittade en burk sill i skafferiet och en burk creme fraiche och sedan gav det ena det andra. Placerade grytor och annat där jag tror att jag vill ha dem i framtiden innan jag hängav mig åt TV och festen kring Kungafamiljen.

Jag tror att jag inledningsvis utlovade lite gnäll.  Jo det är så att jag har fått så ont i mina ben och går med krycka inne men det hjälper ej för värken. Jag börjar misstänka att det är avsaknad av träning som är boven. Jag har inte varit på gymnastiken på Vårdcentralen på flera veckor. Inte heller börjat här i huset där ett visst mått av redskap ändå finns. Ska kolla tider i morgon.

Sven och Maria är i Västanå i Värmland på teater och minisemester.
Lasse och Elsemarie har i dag kommit hem från Åre efter sin minisemester.

Själv tänker jag att i denna stund gå till min säng.Böckerna efter de utflugna bokhyllorna ligger fortfarande lite varstans i sovrummet men jag hittar till sängen och efter en liten pratstund med Gud sover jag gott! Gör det, ni också kära bloggläsare! Natti, Natti!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar