tisdag 11 juli 2017

Tisdag 11 juli 2017. Lite måndag också. I dag var det Petter som löste datorproblem.

Gårdagens blogg försvann totalt. Vet inte om det är som Filip säger att allting finns långt borta i Amerika.
Hur som helst så finns den ej att läsa på varken padda, iPhone eller dator. Eftersom datrn och jag ej var sams i går så skrev jag på paddan och publicerade därifrån. "Inget nätverk" stod det så jag gav upp.

Tog från villan en "Emma" ( ett slags sitt och liggmöbel) och körde hem till Elsemarie. Hon och mannen hade åkt norrut. Skåp, som stått i pannrummet och mors och fars första "fönsterbord" från början av 20-talet förpassades till återvinningen där Myrorna och andra hämtar grejer och säljer vidare. En tavla där ramen var det bästa åkte samma väg.

Själv tog jag en sista titt på rosorna och sa "hej då" till villan med tack för 23 lyckliga år.

I dag har jag sovit stor del av dagen. Vet att övriga familjen är "helt slut" efter flytten men kanske ej har tid att sova, som jag har.

Petter ringde och kom hit för att se lägenheten och fick bli mig till stor hjälp., Datorn blev åter manövreringsduglig och jag vågar därför skriva. De där barnbarnen finns alltid att ta till när jag rådvill undrar vad jag ska göra.

Fick i dag ett telefonsamtal från en man i Småland som skriver på nätet om gårdar i mina hemtrakter. Han frågade om han fick nämna om min blogg. "Javisst, det är bara roligt om folk läser" svarade jag.

Måste berätta om något som hände i går. På garageuppfarten till villan låg ett litet papper, som Annelie böjde sig ner och tog upp. Vi blev djupt rörda båda två då vi läste "Minne från Annelie". Detta var som en hälsning från ovan. NärAnnelie konfirmerades  för många år sedan bodde hon hos oss på Eklundavägen. Hur nu detta lilla hörn  hängt med bland mina prylar i alla år och nu vid flytten kommit fram är för oss något oförklarligt!!

Så har en dag gått och en stor del sovits bort. Som jag brukar så säger jag att i morgon gör jag det jag inte gjort i dag.
Jag har så ont i mina ben  och ska ringa sjukgymnasten i morgon. Måste nog börja träna eller simma för att må någorlunda. Att ha ont i benen när jag har så mycket att ta tag i här hemma är inte OK.

Nu har tisdagen tagit slut. Tydligen krävs mycket sömn efter en ansträngande flytt. För min del mer psykiskt än fysiskt. Hoppas att övriga familjen repar sig. Själv vill jag bara sova.
I morgon åker ett barnbarn på semester söderut.

Nu tackar jag Gud för dagen. Läste i morse i min andaktsbok " Daglig kraft"  att jag har en livvakt av Guds tjänare som omger mig oc bara vill göra allt för min välfärd. Mycket som försiggår i en osynlig värld där Guds hand verkar.  "Blott en dag, ett ögonblick i sänder" Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar