söndag 9 juli 2017

Söndag 9 juli 2017. Nej, inte nu igen!

Har haft besök av kära vännerna Markus och Annelie.
De tyckte mycket om min lägenhet. Att jag har allt på plats vore en överdrift att säga men det är full ordning i lägenheten. Sedan får jag gå igenom allt igen.

Det värker så i benen och det hindrar mig i mitt flyttjobb. Ska beställa tid hos min sjukgymnast. 

Har gett bort två bokhyllor för att i stället skaffa ett eller två skåp. Med (åtminstone delvis) dörrar då det ska stå i sovrummet.
Om någon har att sälja så är det höjd ca150 cm, djup ca 30 cm och bredd 120-130 cm som gäller!

I morgon hämtas de båda bokhyllorna. Jag ber Gud om hjälp att hitta hyllor med dörrar, SÅ många gånger han har hjälpt mig i sådana här lägen. Han kan allting!

Det är svårt att koncentrera sig på att blogga när det är ett och annat att fixa här hemma.
I kväll kommer Helena och Henrik till Elsemarie och Lasse. I morgon åker de till Norrland för några dagars semester tillsammans. Mycket nöje önskar jag dem! De har trevligt tillsammans Helena och Elsemarie har varit bästisar sedan de var i 6-7 årsåldern.

I dag kom Elsemarie och Filip och torkade golven sedan jag fått "hål" på en fot och som blödde ymnigt och ställde till det på golvet.

Tacksam var jag för då var det fint igen när mina kaffegäster kom. Vi tre fikade med jordgubbstårta på min balkong, som är så otroligt  värdefull för mig och mina kaffegäster. Har planterat vindruvor i stor kruka och om några dagar ska en ros planteras tillsammans med andra fina blommor.

Nu säger jag GOD NATT för jag är så trött! Är så tacksam för min sköna säng. Ska prata med Gud innan jag somnar. Började jag med som mycket liten och har fortsatt hela livet. Underbart med denna kontakt med vår store Gud. Gör det du med! Även om du ej gjort det på länge.
Till honom kan vi säga allt! Han lyssnar och ger bönesvar. Amen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar