onsdag 30 november 2016

Onsdag 30 november 2016. Eländet i världen och människoflykten fortsätter.

Så är det kväll igen. Jag älskar kvällar mer än morgnar. Jo jag gillar att vakna tidigt men tycker det tar så lång tid innan jag kommer igång. Morgonkaffe i morgonrock, morgonandakt i samma skrud. Sakta tar jag fram mina blåbär och mjölken. Innan dess har jag kommit i kläderna. Tandborstning, koll på datorn. Så blir det ofta, som mamma sa "halvgångs medda" innan jag kommer igång med det som ska göras. Då har jag ändå inte läst dagens tidning.

Den gångna natten var jag iklädd "masken" halva natten. Då vaknade jag och låg 1-2 timmar klarvaken. I början grubblade jag över diverse små personliga bekymmer, innan jag kom på att det ju faktiskt vore mer fruktbärande att be om väckelse över vår stad och om välsignelse över dess invånare. Det kändes bra att byta fokus.

När jag tröttnade på att ej somna så tog jag av "masken" i tron att jag skulle somna. Icke! Jag låg klarvaken, ej likt mej. Jag knäppte mina händer och sa:" Käre Gud låt mej somna."

Nu ska jag titta på Uppdrag Granskning. I kväll handlar det om svenska terrorister, som anslutit sig till IS i Syrien.. Här gjorde jag uppehåll .

Sedan skrev jag mycket mer men det försvann. Nu är jag för trött för att skriva på nytt det jag en gång skrivit om. Klockan tickar sovdags så än en gång GODNATT mina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar