söndag 13 november 2016

Söndag 13 november 2016. Lite om dagen och lite om Singapore.

Omkring noll grader. En del snö ligger kvar oavsett om jag vill det eller ej.
Varken kyrkobesök, TVgudstjänst eller radiogudstjänst i dag.  Hade lång pratstund med Jesus i dag.
Har mycket att tacka honom för och många att  be för.

Skrev ännu ett brev till Pensionsmyndigheten, Väntar på besked från dem. Har väntat länge.
Tog med brevet och postade det innan jag åkte fyra trappor upp till en liten församling vid namn I Hope i Centrum. Så blev det en Gudstjänst i dag i alla fall.

Nu till år 1995. Måndag 13 november.
Frukosten bestod av Yogarth, papaja, skinka, ost och färskt bröd. Min sista bulle från Sverige hade jag ensam i tidig morgonstund ätit till mitt nybryggda kaffe. Kan avslöja att min lillasyster Stina och jag har alltid haft något olika morgonvanor. Nu åt jag därför ensam upp sista bullen.
Det skulle dock snart bli nya bullar!

Den här dagen tog oss Stina och jag  till Botaniska Trädgården. Vi gick och gick och gick. Och såg och såg och såg. Vilken härlig dag!  Hemvägen förenklade vi genom att sista biten ta taxi hem.
För att min arbetssamma syster skulle ha lite roligt så överlät jag till henne mitt medhavda handarbete, bestående av material till en adventskalender, som jag skaffat med tanke på Linn och Filip. Ärligt talat så är hon betydligt skickligare än jag och har mer uthållighet vad gäller  handarbeten.. Tack vare Stina så finns den i dag som inne är och snart är det dags att ta fram den.

Skam till sägandes så har jag ej skrivit mer i min dagbok från vårt besök i Singapore så nu blir det att några dagar vända sig till Stina och be om hjälp. Hon missar aldrig, en enda dag, att skriva.

Nu får det här bli allt för i kväll. Sov Gott, kära vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar