onsdag 9 november 2016

Onsdag 9 november 2016. Ingen dag är den andra lik.

Det är kväll och jag sitter här och funderar över dagen. Samtidigt tittar jag på TVprogrammet "Jag är muslim".
Dagen har varit rörig. I går hade jag besök av en kille, som var elev i Mikaelskolan då jag för flera år sedan var klassmormor där. Inte trodde jag då att jag en dag skulle få hjälp av honom med att köra en bil till bilbesiktningen.
I dag hände det. Medan han var iväg med bilen skottade jag snö. Ack så mycket snö och det är bara 9 november. Jag gillart absolut inte!

Adnan kom hem med bilen och ett papper, som talar om för mig vad som ska åtgärdas på bilen, vilket betyder att jag behöver en extrabil och två chaufförer i morgon för att, när bilen ska hämtas, åter behöva detsamma. Jag borde kunna köra den korta biten med bilen men jag vågar inte. Jag vet dock att Gud har en lösning på det problemet också och ser fram emot morgondagen.

Som om det inte räckte med bilbekymmer så dök andra bekymmer gällande andra människor upp under dagen. För att nu inte fördjupa mig i Presidentvalet i USA. Trump vann, Hillery Clinton förlorade. Egentligen håller jag med den som sa att "nog är det märkligt att ett så stort land inte kan få fram annat än dessa två kandidater! Det har inte varit någon uppbygglig match det här.

Min uppgift gällande bekymrade människor är att prata med Gud om de olika situationer de hamnat i.
Jag kan bara ge den hjälpen och Gud vet att jag inte kan göra något utan honom så då får jag be  och lämna över bekymren till honom. Jag känner väl till hans makt och villighet att hjälpa. När jag delar bekymren med Gud vet jag  att han kan förändra allt. Han vet också bästa sättet och änglar har han många. Han sänder hjälpen i rätt tid fast ibland får vi vänta länge

Jag gnolar på sången:" Spärras din väg utav hinder så väldiga och utav berg som där skyhöga stå, räkna med Gud ty han gör det omöjliga! Han gör vad människor inte förmår."

Dagen har varit grå trots snön. Den ska visst smälta om några dagar, vilket jag inte har något emot.
Nu ska jag avsluta dagen med att be aftonbön och läsa en stund. Godnatt mina vänner! Lite dåligt med inspiration i kväll. Har nog haft lite för mycket att tänka på i dag. Även tankar kan trötta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar