torsdag 31 december 2015

Torsdag 31 december 2015. Nyårsafton.

Så vackra rosor jag fick av Sven och Maria till Nyår.
Oj vad det skjuts raketer, och på Skansen firar man, som vanligt. "RING, NYÅRSKLOCKA, RING!!
I många år har jag varit med om att fira Nyår. Ibland har jag sovit in det, ibland varit på Nyårsvaka i kyrkan, ibland tillsammans med Georg och barnen i hemmets lugna vrå. Många gånger tillsammans med vänner, ibland, innan barnen blivit stora, tillsammans med barnfamiljer.

Nu skriver vi 2016 och vet väldigt lite om året som ligger framför. Gott att veta att vi kan möta det i sällskap med Jesus och det ska jag göra.

Jag önskar er alla, bloggläsare och vänner, ett GOTT NYTT ÅR! Vi är alla värdefulla och har vår uppgift att fungera just där vi befinner oss. Låt oss tänka gott om varandra och göra livet lättare för de som har det svårt.

MOT det onda,FÖR det goda också detta nya år! I Almanackorna som fanns då jag var barn stod att läsa på första sidan och med tanke på det nya året:" Giv ,o Jesus, fröjd och lycka!"

Nu börjar Nyheterna i TV, första för året. Det första de säger är:" Varning för terrorhot"."Många döda i attentat." "Dödsbrand i skyskrapa."  Gillar inte! Nu får jag SMS och säger GODNATT, SOV GOTT!

Jag har haft en trevlig Nyårsafton tillsammans med Sven och Maria, Kristin, Martin, Tina, Stella och Cornelia. Hann hem i tid så jag hann baka tårtbottnar innan året tog slut. Hurra! GODNATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar