söndag 13 december 2015

Lördag 12 december 2015. Lugna lördagen. Julbord på kvällen. Något från1994?

Morgonkaffe i vanlig stil. Lite samtal med Gud , lite läsning ur Bibel och boken "Daglig Kraft"
Tack till Gud för ny dag och jag hänger med.Ber för min stora familj. Att nämna var och en vid namn, som jag oftast gör , skänker glädje och trygghet och har det goda med sig att jag varje dag upprepar samma namn, vilket gör att minnet hela tiden uppdateras.

I kväll har jag, tillsammans med yngsta dottern, Elsemarie. Lasse och Tobias ätit "julbord" på Saluhallen . Gott, men för många sorter och jag tror att jag måste smaka på allt!
Kunde nog låtit bli att prova kroppkakan och ostkakan. Smålänning som jag är så har jag vissa synpunkter vad gäller dessa två maträtter.

I morgon bår det av till dotter och måg i Hjortkvarn där Ulla leder en manskör som ska sjunga julsånger i någon kyrka i morgon kväll. Då blir det att stanna bort över natt.
Elsemarie ska baka pepparkakor eftersom hon tog med pepparkakor och lussekatter och bjöd kollegor i skolan i går medan hon och ett par lärare "gick Lucia" Inalles tre personer i Luciatåget: Fin triosång av Iva, Lars och Elsemarie! Tydligen uppskattat påhitt!

Tänkte nog skriva lite från år 1994 men känner att jag är för trött för att göra det så nu blir det väl inget förrän måndag. Ha det så gott till dess! Natti, Natti!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar