onsdag 2 december 2015

Onsdag 2 december 2015. Lite rörigt.

Det blir en kort blogg i kväll.
Dagen har varit mörk och trist med grader omkring 0  Fortfarande halt och knöligt att gå'
Jag skulle ha tagit bussen till Hjortkvarn och julbord men min kloka dotter ringde i går kväll och sa att det var nog inte så klokt att ge sig ut. Jag ska dessutom äta julbord i Immanuelskyrkan nästa vecka. Jag tackade Ulla för hennes omtänksamhet och stannade hemma.
Elsemarie hade redan hunnit ordna vakt åt Isak så jag fick ringa återbud och föreslog i stället att jag skulle bjuda på lunch i dag, med baktanken att Isak skulle få sin promenad utan att jag behövde ta hand om detta.
Så blev det också.

På eftermiddagen ringde Stefan. "Är du hemma? Vill du ha besök?"
På med kaffe och fram med kaffebröd. Medan vi fikade hann vi med att samtala en del.

Ett mycket långt telefonsamtal efter det. Jag valde att sedan skriva en liten blogg då jag på min iPhone här bredvid fick se ordet"vänförfrågan" och jag fick snabbt chansen att avböja eller acceptera.
Det är alltid roligt med vänförfrågningar på FB och denna gjorde mig extra glad eftersom det gjorts ett långt uppehåll i vår kontakt och jag därför gärna ser att vi åter har "nära" till varandra.

Min avsikt var att i kväll vända åter till 90-talet men jag måste erkänna att jag tappat orken och får avstå till morgondagen. Då ska jag bara göra lite "kompletteringsbakning" inför mitt lilla väninnekalas på lördag. Det ska bli SÅÅ roligt att träffas efter lång tid.
Mitt kök är redan julpyntat och där ska vi tre sitta bland ljus, tomtar och julkrubba och äta rotmos.
Jag tror att vi alla tre ser fram emot att få ses igen. Då  hinner vi med att i flera timmar prata av oss.
Berätta om nutid och minnas svunna dagar. En  av "de tre" har besvär med ryggont. Hjälp i bön för detta är en bra ide`Gud älskar att göra oss gott och besvara våra böner.

Nu sänder jag varma hälsningar till er bloggläsare och säger GodNatt. Sov Gott. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar