söndag 20 december 2015

Söndag 20 december 2015. Födelsedagskalas hos barnbarnsbarn, och lite annat.

Dagen började tidigt, redan klockan 6. Jag hade sovit gott och var i form.
Skickade SMS till familjen som från Arlanda snart skulle ta planet till NewYork.
Efter en stund kom SMS att det var krångel med Sebastians pass.I vår familj är vi vana vid att vända oss till Gud med våra problem så jag fick uppmaningen  att bedja både för passproblemet och för Linn som storgrät, lätt för att gråta, som hon har.

Efter ett tag kom meddelande att problemet var löst. Saken var den att när resan bokades var  Sebastians efternamn Andersson. I samband med giftermålet med Linn blev namnet Hallqvist tillagt men då stämde det ju inte Tydligen ordnades det hela relativt snabbt.

Ulla fick från Elsemarie det utlovade flightnumret så hon kunde på sin dator se att de var och VAR de var "i luften". Senare fick jag ett sms: Nu är de över Grönland!!

Jag hade lovat ta med kakor till födelsedagsfesten så jag satte igång med det. Hämtades av Jonas och barnen till Hovsta där farmor, farfar och faster fanns på plats Vi sjöng, ljus blåstes ut av 6-åringen, två fina tårtor åt vi upp.

Jag fick skjuts hem och bakade ytterligare  en sorts kakor.
I dag har vi rekord vad gäller värmen med 13,3 grader på en plats i landet.

Ärligt talat är jag både trött och yr och det är bara att se till att komma i säng. Ute är det mitt "värsta väder", nämligen blåsväder. Kan jag komma undan detta genom att tidigt gå till vila så tror jag att jag väljer det och säger GodNatt till mina bloggläsare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar