onsdag 30 december 2015

Onsdag 30 december 2015. Lite om dagen och kanske lite om julen.

Efter att ha varit i affären och handlat, städat lite så avslutar jag dagen med en liten blogg, medan jag vilar mig.
Nyss fick jag ett SMS från Frankrike och barnbarnet med familj.Ett sånt där SMS som jag är så glad över att få. " Hej farmor ! Be gärna för vår hemresa. Funkade bra på vägen hit." Familjen har firat jul hos barnens morföräldrar och så klart ber jag för dem. Gud sviker aldrig och han har sagt :" Bed så ska ni få! Vilken tillgång vi alla har i att få vända oss till Gud, vår far, som älskar oss så otroligt mycket och bara vill oss väl!

I dag har jag fått se hans hjälp på flera sätt och återigen har jag talat om för honom hur tacksam jag är för att han finns där, ständigt till min hjälp.

O vad jag önskar att många, många fick dela sitt liv med honom.

För att återgå till julfirandet! God mat och julklappar hör till. En stilig tomte delade ut julklappar i början men måste vidare och då var det barnbarnens tur att ta vid. Ett sant nöje för dem!

Petter med fru och deras tre barn, Emil med fru och två barn, Ulla, Lennart och jag.12 personer. I nästa inlägg ska jag berätta om de syskon  som ej var med denna julafton.

Nytt för året var att jag till mina fyra barn med respektive ej gav julklappar utan de fick ett kort där det stod:" För att förenkla mina julklappsbekymmer och för att ge hjälp till byggande av hem och skolor till utsatta barn i Colombia och i Rumänien så har jag beslutat skicka  pengar till "Ankarstiftelsen, Erikshjälpen och Hjärta till Hjärta, i stället för paket."
  Det roliga var att jag nog aldrig fått så innerliga tack för julklappar som jag fick denna julafton av mina barn. "Vilken bra ide´ tyckte de alla och jag var så nöjd, glad och tacksam!

Ja det var julafton det. Nu är det dags att sova ! Tackar Gud för all godhet jag fått se i dag också!
Sov gott, vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar