tisdag 22 april 2014

Tisdag 22 april 2014. En kort nutidsblogg.

Dagen gick. Den "tröttaste" dag jag haft på mycket lång tid. Sovit mitt på dagen och är nu färdig för sängen. Funderar mycket på anledningen. Resorna med luftombyten senaste veckan? Smittad av Ulla? Så här orkeslös var hon i helgen då jag var där. Vårtrötthet? Vitaminbrist? Lättja? En mening som jag minns från barnbarnets första år. " Jag vet inte,inte jag heller". Alla var nöjda med det svaret. Gossen förtjust över att kunna forma en så bra mening. Jag instämmer!

Nu ska jag berätta om vädret. Solen skiner och över 20 grader varmt på dagen och det ska fortsätta så i flera dagar.
I dag ringde dottern, som med sin man varit på husbilsfärd i södra Europa. "Jaha, nu har vi mött våren i Europa och haft det varmt och skönt och nu kommer vi hem till den här fina våren." De är så nöjda, så nöjda.    
Hade tänkt berätta mera om den påbörjade resan 1984 men jag orkar inte skriva mer i kväll. I morgon ska bredbandet upphöra och jag har beslutsångest inför val av nytt sådant men på något sätt kommer det att lösa sig. Ska gå på stan i morgon och kolla lite. Är så tacksam för min iPhon som gör att jag inte behöver känna mig isolerad även om datorn tar paus.
Nu önskar jag oss alla GodNatt." "Herren välsigne oss och bevare oss och give oss sin frid, Amen!"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar