onsdag 2 april 2014

Onsdag 2 april 2014. Liten kortisblogg.

Det går en bra bit in på dagen innan jag kommer igång. Hade dock bättre kondition än i går. Fick via telefon två viktiga böneämnen, som jag vidarebefordrade till andra bedjare. Vi är många också i Sverige ,som tror på förbönens makt.
Själv tog jag längre tid än vanligt för samtal med Gud. Jag har alltid många att be för och nu bad jag särskilt för dessa två. Det gällde sjukdomar. Vi får be om allt . Gud har sagt att vi ska be, så då gör vi det.
Fram på dagen tog Isak och jag en promenad till min syster och stannade en stund.
Nu för tiden går allt så sakta och det är väl därför det inte blir så mycket gjort.Ofta är jag, när kvällen kommer, förvånad över hur lite som blivit gjort jämfört med förr i tiden när jag hann med både affär, familj, församling och vänner. Men att ha en god hälsa är mycket värt och jag är så tacksam!

I kväll fick jag besök av en vän, som jag ej träffat på länge fast vi bor på samma gata.
Vi har känt varandra i många år och har samma barnsliga tillit till Gud.
Ett telefonsamtal med min vän Stefan hann jag också med.
 Ett SMS till ett barnbarnsbarn, som fyller år i dag skickade jag på eftermiddagen.

Från dottern med man och husbil i Italien fick jag trevliga foton i går. Allt var väl med dem.
Nu är dagen slut och jag går till nattens vila.
Avslutar dagen med ett ord från Psaltaren 4:9 "I frid vill jag lägga mig ned och i frid ska jag somna in. ty du, Herre, låter mig bo avskild och i trygghet." En psalm av kung David som levde för mer än 2.000 år sedan.  Nu önskar jag oss alla en God Natt med mesta möjliga sömn. 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar