fredag 25 april 2014

Lite nutid fredag 25 april 2014.

En påbörjad blogg får anstå till morgondagen och jag nöjer mig med att ta en liten nutidsblogg beroende på att jag varit mycket upptagen i telefon i kväll så jag väntar med att skriva klart det påbörjade tills jag är piggare och kan tänka klart.

Det blev en trevlig dag tillsammans med vännen Lotta (på 70talet skolevangelist i Motala och även i Borensberg). Vi åkte till Naturens Hus och åt en god lunch och hann med att prata en hel del. Alltid lika roligt och värdefullt att träffa denna vän som alltid finns till för alla.
När Lotta åkt vidare tog jag en liten promenad på stan men kände att krafterna inte riktigt räckte till så jag gick hem "i förtid". Att komma hem när man har ont i benen och är trött är en underbar känsla.

Fick telefon med inbjudan till konsert i morgon. Två biljetter så jag och det musikaliska barnbarnet Kristin ska gå till konserthuset och lyssna. Då blir jag omhändertagen och det gillar jag. " Konserthuset kan jag", sa hon när jag uttryckte min glädje över att få hjälp med att hitta rätt .

Ett långt telefonsamtal med Linn i Växjö fick avsluta dagen innan bloggskrivandet började och snabbt slutade för nu är jag alltför sömnig för att skriva mer men det blir en ny dag i morgon och då kan jag fortsätta. Så nu blev det lite magert, det här men, som jag tidigare sagt:"Det gäller att lyssna på kroppen och den vill sova. NU! En God Natt önskar jag er alla. Gud är god. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar