torsdag 14 november 2013

Torsdag 14 november 2013. Lite nutid.

Termometern höll sig också i dag på rätt sida om nollstrecket och gör det också i kväll.
Ett telefonsamtal gjorde att jag redan klockan nio gick till Isak för att finnas på plats när två män kom och installerade bredband i huset.
Sen eftermiddag tog jag bussen till stan och besökte Kjell&Company. "Skrivarens" firma i Norrköping hade låtit mig veta att det minsann inte räckte med att byta enbart den svarta patronen i skrivaren, som vi redan gjort. Nej de tre färgpatronerna måste också bytas för att den svarta skulle fungera. OK!Så var det med det! Nu hoppas jag att det ska gå att skriva ut. Det där med scanningen som inte funkar kanske har sin egen historia, vilket förmodligen kommer att visa sig.

Fortsatte till kyrkan där Alpha/Betakursen pågick. I kväll pratade vi om döden. Delade erfarenheter och frågan ställdes om vårt förhållande till vår egen kommande död. Någon berättade om en begravning där Gud var helt utesluten, vilket upplevdes som mörkt och tungt. En annan berättade om en begravning där glädjen fanns med, med tanke på att alla såg fram emot ett återseende. Kvällen gick i glädjens tecken trots ämnet. Vi talade om vad Bibeln säger och kom in på andra samtalsämnen. Alla får tillfälle att prata och det berikar samvaron.

Eftersom kvällen är slut så är det åter dags för sängen. Är så tacksam för denna dag. Jag blir överväldigad av tacksamhet när jag tänker på Guds godhet, omsorg, ledning och Hans oändliga kärlek.
"Herren är min herde, mig skall intet fattas!" Så står det i Psalm 23 i Bibeln. Trygghet! Tack Gud!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar