onsdag 20 november 2013

Onsdag 21 november2013. Kanske allt för i dag!.

0 grader.Ajajaj, det kryper neråt! Ingen sol. På Facebook berättade jag i morse så här:" Skratta lite åt en tankspridd gumma! Äggklockan ringde. Frukostägget skulle ätas. Fanns inget ägg i kastrullen! HaHaHa!" Det blev många like på det!
Lagade "viltmiddag" och två matgäster kom. Den ena bjöd på skjuts till min Närbutik Tempo, som denna vecka har "Bakvecka" med ett 20tal kuponger i veckobladet. Allt som behövs till julbaket finns att köpa till nedsatt pris på dessa kuponger.Eftersom jag bakar mycket så använde jag ett 15tal kuponger och kan nu  sätta igång när som helst, vilket jag inte tänker göra.Men de där kupongerna gör att man får hem allt på en gång så möjligheten finns.
 Det är självklart att baka saffransbröd till advent men det stora kakbaket, som allt färre av familjen uppskattar,får vänta till ett par veckor före jul. Pepparkakorna bränner jag alltid, så dom köper jag helst färdiggräddade. Nu har jag inte längre små barnbarn att baka tillsammans med men jag lever på alla roliga minnen av skickliga små konstnärer som kunde göra figurer av mandelmassa så man häpnade. Att baka pepparkakor på golvet som Pippi var också roligt.De blev inte brända!

Jag ska gå till "Husgruppen" så jag avslutar nu. Om det blir sent där så skriver jag inte mera i dag. Kort "godnattsaga" i kväll i så fall! Men vi hörs i morgon! Till dess : Må så gott och var rädd om dig! Det finns bara EN sådan som du! Fantastiskt!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar