måndag 4 november 2013

Måndag 4 november 2013.Träning. Forts. år 1979.

Dagen började med sol och 9 grader plus. Glädjande!
Mina måndagsmatgäster kom och i dag åt vi Älggryta, som var kvar sedan gårdagen. Förresten var det en av matgästerna som hade "skänkt" älgköttet så det var helt OK. Görgött var det. Uttrycket finns kvar sedan tiden i Lesjöfors.
Som vanligt fick jag skjuts till träningen, som jag anser som mycket viktig i min ålder.

Så fortsätter år 1979 med anteckningar om att den 3 juni, dagen efter bröllopet, skjutsade Lennart Georg från Borensberg till Mjölby, varifrån han fortsatte till Östtyskland och Österrike.
Den 8 juni var det skolavslutning och några dagar innan dess var Elsemaries klass hemma hos oss för en liten fest.Dagen efter avslutningen åkte Elsemarie och jag tillsammans med Ulla, Petter,Fredrik och Martin till mormor i Figeholm och stannade där till den 13 juni då vi åkte till Borensberg. Ulla och Petter hämtades av Lennart. Ett par dagar senare hämtades de andra pojkarna av Sven och Maria.
Den 17 juni kom Georg från Österrike. Jag hämtade honom med bil i Linköping. Dagen efter åkte han till Stockholm.

Mrs Farradj kom den 19 till Linköping med tåg där jag hämtade henne. Mer om det besöket i nästa inlägg. Nu är det dags att sova och jag säger Godnatt. Gud sviker aldrig och hur vi än har det så är Han "större än vårt hjärta och vet allt", som det står i Bibeln. Hur stora bekymmer och svårigheter vi än må stå i, så är inget för stort för Honom, som ser oss och vet allt om oss och vår framtid och älskar att hjälpa oss med allt. Om vi vill!!  Han tvingar inte någon för Han älskar oss så mycket och låter oss ha vår fria vilja. Tack Gud för Din kärlek till oss alla och för att Du vakar över oss i natt! Amen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar