onsdag 8 maj 2013

What a day! Onsdag 8 maj 2013.Liten kort blogg i kväll.

Varm och skön blev dagen. O vad vi väntat! Kl 6 ringde mobilen efter en kort natt . Tårtan till Praoeleven skulle vara klar strax före kl 8. Det gick bra. Grädde, hallon och blåbär.
Efter tårthämtningen sov jag en halv timme. En lunchgäst fick fiskgratäng med potatis och en bit av min lilla privata tårta till kaffet. Efter det fick jag bilskjuts till den för mig nödvändiga träningen.

Promenerade hem i det vackra vårvädret. Min väninna kom, som uppgjort var. Vi fikade och pratade. Fick ett par telefonsamtal. Mina två trädgårdsmästare kom. Den ena satte igång med att hyfsa till trädgården. Den andra kom med två lådor "överblivna penseer." Underbart med omtänksamma vänner! Allt han ville ha var kaffe och den bit tårta som var kvar.

I kväll samlas husgruppen hos vår ledare eftersom jag hade planerat att åka till Växjö, men i sista stund blev det bestämt att vi, Tobias och jag, åker en annan helg då biljettpriset ser annorlunda ut mot dagens.På grund av min trötthet stannade jag hemma för att komma tidigt i säng. Är bjuden till dotter och måg på "mysfrukost"
i morgon,via SMS.
Ett par krukor med penseer hann jag med att plantera under kvällen men i övrigt får allt anstå till i morgon.
Nu regnar det ute. Tur att jag hängde tvätten inomhus! Ja då blev det inget sagt om husflytten i kväll. Inväntar tidningen från Motala för att få lite mer att skriva.
Nu ska jag till sängen snarast möjligt och sänder till er alla, varma hälsningar och önskan om en God Natt!
Själv tackar jag Gud för allt jag orkat med i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar