torsdag 9 maj 2013

Lite mer om den 9 maj 2013.

Var bjuden på "mysfrukost" hos barnbarnen innan deras föräldrar åkte iväg till Göteborg för att ha ett par dagars återhämtning, bara de två. De behövde det.

Att vara barnvakt till två tonåringar är ej särskilt jobbigt. Den ena är på fotboll flera timmar och är inte hungrig vid hemkomsten. Den andra är på stan och hungrig vid ankomsten till hemmet. Jag hade lovat att fixa amerikanska pannkakor med lönnsirap.Kompisens morfar bjuder sina barnbarn på denna delikatess när han är barnvakt hos dem. Sämre än en sådan morfar går ej an att vara.

Innan det var dags för pannkakorna hade jag tagit en promenad till min syster,som nu bor i vår stad. Hon höll på med att laga mat till morgondagen då hon får besök av barn och barnbarn från Göteborg. Glädjeämnen! På återvägen passerade jag min bostad och hämtade medicin, mobil och lite annat som jag glömde i morse då jag hämtades med bil.

Underbart väder i dag också med sol,värme och en liten regnskur emellanåt.Efterlängtat vårväder!

Nu är det kväll. Isak har varit på kvällspromenad med Tobias och kvällstrött som han är, sover han redan..Isak alltså, inte Tobias. I Hovsta är alla barn med familjer på besök i dag och dit var jag också bjuden men kunde ej få in det i dagens program. Det blir förhoppningsvis fler tillfällen.

Nu säger jag God Natt och önskar er alla allt gott! "Herren är min herde, mig skall intet fattas." Amen!













vårsäden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar