måndag 27 maj 2013

Träning igen! 27 maj 2013 Lunchgäster och lite annat.

Ingen Isak i dag. Fixade mat åt mina vanliga lunchgäster på måndagar.Som vanligt fick jag skjuts till träningen. Skön promenad hem. Fick en dag erbjudande om ett billigare bredband. Hämtade något ang. detta på posten och nu ska det provas. Om det inte går bra får jag meddela och skicka det tillbaka. " Har du någon som kan hjälpa dig?" "Joodå, här finns barnbarn", blev svaret. Hjälpen kommer i morgon efter dotterns avlämnande på dagis. Därmed lämnar vi det bekymret.

Kom på att jag,som hela vintern gnällt och berättat om grader ute, inte har sagt något om vädret på ett tag. Vi har mestadels 10 gr.på morgnarna och sedan lite olika , olika dagar.Jag är nöjd bara det är plusgrader.
Just nu är det molnigt.
 Det har varit lite oroligt i Örebro i helgen. Några personer sägs ha besökt delar av stan, tänt eld i en skola, skadat bilar, slagit ut fönsterrutor och spridit oro. Alla är överens om att det inte var stadens folk, varken svenskar, invandrare eller folk som bor i bostadsområdet, som gjorde dessa ansatser till bråk.

Eftersom det finns många i stan som tror på Gud så har det bildats en grupp "Bön för Örebro",som alldeles särskilt ber om beskydd för staden, en förändring i inkräktarnas liv och att det ska bli slut på sådana här incidenter.Bön har stor betydelse.

Jag tror att det är dags att återvända till Borensberg och år 1974.
Ett familjeläger på Östgötagården den 2 till 7 juli samlade många deltagare. Kerstin med make och de två pojkarna var också med några dagar innan de den 11 juli åkte till Jerusalem för att hälsa på familjen. Lilla Matti var bara ett halvt år och stannade hos oss de två veckor föräldrarna var borta.
När de kom åter var Kerstin sjuk och hade 40 gr. feber, som höll i sig flera dagar. Maken arbetade så vi hade pojkarna hos oss i Borensberg tills mamma Kerstin blev frisk.
I mitten av augusti var det sista lägret slutfört och vi kunde ta en veckas semester innan Elsemarie skulle börja skolan. Till detta får vi återkomma.
Nu är det dags att sova.Tack Gud för i dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar