måndag 20 maj 2013

Träning,kort nutidsblogg 20 maj 2013.

Började dagen med att baka bullar. De vanliga två måndagslunchgästerna fick kycklinggryta, som fanns i frysen, ris och grönsaker därtill. Fick som vanligt skjuts till träningen. Promenerade hem, pratade med grannar, fortsatte med att baka, två sorters kakor och en sockerkaka. Tvättade en liten tvätt. Fick några telefonsamtal. Isak kom först på kvällen och stannade en stund, då husse och matte skulle iväg någonstans.
Filip stannade till här på väg till "balen". Behövde en blå näsduk att ha i fickan på nya balkostymen. En blå scarf fanns i mina lådor, så det ordnade sig för den blivande studenten.

Har hängt ut en påse bullar för avhämtning senare i kväll av en ung kille som blivit lovad bullar på sin födelsedag för en tid sedan. Bättre sent än aldrig.

Nu måste jag till sängen. En ganska intensiv dag är tillända och morgondagen kommer att bli påfrestande,om inte för kroppen, så  för själen och jag behöver samla styrka. Jag berättar om den dagen i morgon eller i övermorgon. Sov Gott kära vänner! Gud är god och är med oss alla dagar intill livets slut, står det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar