fredag 10 maj 2013

Grönskan här. Slut är gnället från Ruth.Fredag 10 maj 2013.

Att ha en liten Morgonpigg Isak stå och titta med bedjande ögon klockan 8 betyder att man snabbt kommer i kläderna och iväg ut på promenad.Andra dagar har han varit på långpromenad med matte innan han kommer hem till mej och jag kan fortsätta att strosa omkring i morgonrock så länge jag vill.
Promenaden i dag var inte lång men det viktiga är att ha plastpåsen med.
Tänk att man blir lika förvånad varje år när grönskan helt plötsligt är ett faktum. Ja, ja,inte fruktträden förstås. De står där ännu gråa och kala.Jag följer med stort intresse utvecklingen dag för dag.
Nu blir det Svenska Dagbladet och en kopp kaffe.Tack Gud för hälsa och krafter och allt annat gott Du ger varje dag. Det är fint att ha Dej till vän. Du finns alltid och ger oss det vi behöver dag efter dag.Just nu tonar en gammal sång inom mig."Och har jag Dig ,till intet sedan,på jorden har min själ behag. Det skifta må i ny och nedan,jag vilar stilla dag för dag,jag vilar stilla dag för dag."


Det vore förmätet av mig att säga att jag alltid kan stämma in i den sången,men jag mår gott när jag gör det.Jag skriver nu på min Ipad, inte lika lätt som på datorn men det är enkelt att ha den med. Tobias lärde mig en hel del i går kväll, som jag nu har nytta av. Man måste jämt lära sig och får då vara tacksam att den unga generationen redan kan.

En skön fredag önskar jag er alla, som läser.Nämen, hur var det nu jag skulle publicera? Om jag ej kan klura ut det får jag invänta något av de ännu sovande barnbarnen. Ha en bra dag! Nu kommer Tobias och det blir både foto och publicera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar