söndag 3 mars 2013

Fin födelsedag 3 mars 2013.

Börjar med ett foto på Elsemarie, som nu också försöker sig på att spela gitarr.I fantasin låter det bra också om man spelar på en snöspade och sången var äkta och njutbar redan i tvåårsåldern. Men nu ska det handla om mig .


I dag är det söndag och min födelsedag. Jag har sedan i onsdags bott hos Filip och Tobias, vars föräldrar har varit i Växjö hos storasyster och hjälpt till med flyttbestyr.I morse fick jag kaffe och tårta på sängen och ett fint paket med ett armbandsur som de själva lagt ihop till och köpt åt mig. Efter det blev jag bjuden på god omelett till frukost. På FB strömmade det in gratulationer. Kristin kom med vackra blommor. Besök av Sven som hade med en stor bukett tulpaner och en helårsprenumeration på Nerikes Allehanda. Utan sin Maria, som blivit förkyld och låg hemma med feber. Senare kom Kerstin med tulpaner och ett kuvert på vilket man kunde läsa:" Till Paris, till Paris får du rida på en gris." På kortet :"Nej, vi skojar bara....Det är väl klart att du får flyga med Air France och att du får bo på ett fint hotell mitt i Paris....och du behöver inte betala för det gör dina flickor.Grattis mamma! Från Kerstin, Ulla och Elsemarie med familjer. Ojojoj!  Ni förstår säkert att jag är så nöjd, så nöjd! Den här gången åker vi utan Sven,som skötte om New Yorkresan förra året, men hans systrar är också duktiga. Förresten tänker Sven och hans Maria också åka till Paris lite senare i vår. Alla mina barn har varit där tidigare så nu måste jag väl komma dit också innan jag blir för gammal.

Vilken trevlig födelsedag det blev och den förgylldes ytterligare genom att Tobias bjöd Filip och mig på lunch. Tack Gud för allt, säger jag!
Fotona, som jag skannat in men som försvann ,kom fram och jag publicerar dem  i eget inlägg. Nu är jag ganska trött och önskar er alla en God Natt!

1 kommentar:

  1. Hjärtliga Gratulationer på Födelsedagen och Gud välsigne dig!
    Trevlig blogg du har :)

    SvaraRadera