tisdag 29 januari 2013

Vet ej var det börjar eller slutar i dag. År 2013.


              Detta blev en märklig dag. Jonas kom hit med den  skrivare, som ska  ersätta den gamla, hastigt obrukbara för ett par veckor sedan . Jag har saknat möjligheten att scanna. Så nu, mina vänner, ska det bli foton igen.                                                                                                                                            Jonas hade dottern med sig. Thea är tre år och Isak är förälskad  i henne. Han viftade med svansen så hans bakdel for hit och dit och han skuttade av glädje. När det gått över sparkade jag boll med Thea på köksgolvet, medan pappa Jonas installerade det nya underverket och försökte visa mig dess finesser. Det jag antecknade ska jag använda mig av. Om det jag skulle komma ihåg ändå säger jag inget.

Dagens temperatur 0 grader. Vått och halkigt ute. Glinnt hette det i Värmland. Besök på förmiddagen, innan Jonas kom. Tårtan till morgondagens husgrupp gör jag i kväll.

Hittade i dag ett brev, som  jag fick år 1965 från en av barnens kusiner, som jag ännu har nära kontakt med.
Nu ska jag skanna detta underbara brev från en glad smålandsgosse, som ville göra sin moster glad.
Ursäkta, försöka skanna, menar jag.                                                                   Ja, så här gick det i första försöket. Jag tycker om barns brev och kunde ej låta bli att ta med det i bloggen.  Inte gjorde  det något att han var sen med grytlappen. Troligen var den tänkt till den 3 mars då jag fyllde år.Glädjen att få ge mig den går ej att ta miste på. Barn är underbara. Om det nu klaffar en gång till med att skicka ett foto så kommer det att visa Georg på väg hem från tvättstugan i Varberga. Jag var mycket nöjd med att han skötte tvätten. Jag är något omtumlad av att ha fått en ny skrivare, som verkar vara lätt att sköta när jag väl hunnit få in allt i mitt huvud, så därför vet jag ej om jag ska ge mig på att berätta om semesterresan år 1967, fast det var meningen. Var vaken en del i natt, som jag ska ta igen, genom att lägga mig tidigt i kväll tror jag. Så jag säger Godnatt nu och så tar vi semestern i morgon när jag har hämtat mig efter denna fantastiska dag. Tårtbottnarna är klara, b.s.n.vet.
  


  Ja här kommer han med den tunga tvättkorgen.Hans jobb på fritiden. Han gillade det. Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Härligt brev!! Önskar jag hade sådant minne som du, så jag visste vad allt gammalt ligger!!!!

    SvaraRadera