fredag 18 januari 2013

Ännu en Ipadlektion 2013.


Eftersom jag envisas med att ständigt redovisa köldgrader och grå dagar så har denna dag, med några få minuters undantag, på morgonen, då solen log för ett ögonblick, varit likadan som de senaste. OK!

Jag hade glatt mig åt besök från Nora i dag, men kände i går kväll att det inte var så bra med orken som jag trodde, så vi fick skjuta upp besöket en vecka. Tobias och jag hann med att vara tillsammans en stund innan han åkte till Sandviken för fotbollscup. Den stunden tog jag vara på. Ytterligare undervisning om min nya Ipad allteftersom frågor uttalades. För alla fanns det svar.Jag skrev och skrev allt som jag lärt mig, innan han gav sig iväg och jag blev hemskjutsad,för att få en lugn och skön kväll.

Linn och Sebastian har i dag hämtat en liten hundvalp. Linn stod ej ut med att vara så långt från Isak och Sebastian har ju redan Felton, en grön fågel, som nu får konkurrens.   Frank, som visst den lilla hunden ska heta får väl ha roligt med Isak när de träffas men det blir tyvärr ej så ofta , på grund av de många milen.
Den lilla vovven kommer att bli väl omhändertagen. Ingen tvekan om det!
Nu tänker jag avsluta mitt lilla inlägg för i dag och önskar er alla en fin kväll! Gud är god och önskar att få ha en relation med var och en av oss.AMEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar