lördag 12 januari 2013

Ännu en lördag, mörk och grå , men bra ändå.


Yngsta dottern fyller år och jag borde kanske varit där , men fick veta att hennes och två näraliggande födelsedagar inom familjen är planerade att firas senare på året. Vilken fest det månde bliva. Ingen av dessa fyller dock jämna år.

Jag var bjuden till en väninna, 97 år gammal, men det huvudet är det inget fel på. Hon är ung, helt enkelt. Hon och några vänner har tillsammans en s.k. Husgrupp och i dag var jag alltså inbjuden att vara med. Speciellt som jag kände ett par i gruppen, men när jag hört deras namn och känt igen dem har jag ej kunnat komma på i vilket sammanhang vi träffats. Så nu skulle vi alltså i dag återse varandra.Ack så roligt   att se dessa vänner efter så många år. Vi hade många gånger varit med på RIA DORKAS och deras arbete. De hade ett gammalt fotoalbum med sig och jag försäkrar att det var bra roligt att se gamla vänner från sent 80tal Bl.a. Rias dåvarande ledare Håkan Blome` samt den trogne kämpen Uno Andreasson och många fler.
Värdinnan bjöd på smörgåstårta, bullar, kakor och gräddtårta. Intressanta samtal och en stund av bön och tacksägelse innan vi efter flera timmar avslutade en trevlig eftermiddag.

Och nu tänker jag avsluta bloggskrivandet för i kväll. Hade tänkt skanna in ett kort, men skrivaren är fullkomligt död. Om det är för gott eller det finns hopp om tillfrisknande återstår att se.
"När du lägger dig skall intet förskräcka dig, och sedan du lagt dig skall du sova sött. Ordsprb 3:24.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar