fredag 21 december 2012

Grå dag, både ute och inne 2012.



 Så blev denna dag! Feberfri strod jag på benen och funderade på vad som bäst behövde göras. Gå till banken och ta ut pengar till julklappar? Gå på stan? Baka kakor?
Lennart kom och bar upp de tomma julkartongerna och lite annat till vinden. Sedan skulle han firas på jobbet med anledning av den kommande 60årsdagen på julafton.
 Jag skickade pengar för räkningar med privatgirot.

Jonas och Jenny skulle ta en titt på sitn nyinköpta villa och kom hit och fikade på hemvägen. De är mycket nöjda. Jag också. Mest med tanke på vedspisen i köket och täljstenskaminen i vardagsrummet.
Min goda vän Marianne kom med julblomma och godis! "Bara för att visa att vi tänker på dej". Så glad jag blev!.Ettkort med inbjudan till Grötfest i kyrkan på nyåret, kom med posten.

Av Jonas och Jenny fick jag en amaryllis och ett foto av Thea att sätta på kylskåpet. Mysigt!

Tidigare på dagen deppade jag lite.Nu torkade jag tårarna. Gamla tiders entusiasm för julen, köpa julklappar och så´nt som hör julen till finns inte och då kan man bli lite nedstämd.
Men så blir man uppmuntrad av vänners omtanke och så rullar det på igen.Naturligtvis har denna veckas förkylning satt sina spår, så jag skyller tårarna på detta.Mesta delen av dagen längtar jag till sängen.
Dit tänker jag dra nu.Det minimala antalet julklappar jag hade tänkt köpa kan vänta till efter julhelgen då jag hoppas att vara fullt frisk.Alla vet om min situation.
Rapport meddelar att de två kvinnor, mor och dotter, från Iran , som sedan de blivit kristna,  tillhör en Frikyrkoförsamling på en ort utanför Örebro nu fått uppehållstillstånd i Sverige. Vilken glädje för dem och för alla engagerade.Dottern sa att hon var förvånad över att det väckt så stor uppmärksamhet!

Hoppas nu att få sova gott utan att blöda näsblod, som förra natten. Jag önskar er alla en God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar