lördag 22 december 2012

Ännu en lat dag 2012.



              Den här veckan skulle kunna kallas "lata veckan" med tanke på hur lite som blivit gjort. Tråkigt att inte komma ut på stan på hela veckan.
Snö har fallit om än i mindre mängd och temperaturen omkr minus 5 varje dag. Jag har sovit mer än jag varit vaken denna vecka. Känner mig något bättre i dag men har fortfarande lite ont i halsen. Varje dag tänker jag att i morgon är jag frisk.
I morgon har jag lite smått att pyssla med, om jag orkar och sedan blir det sedvanligt julfirande, som jag berättar om senare, eftersom jag inte vet exakt hur det kommer att se ut.

Har i dag tänkt igenom gångna jular ända från barndomen då man blev glad för ett par strumpor och andra klädesplagg, som man fick av föräldrarna. Men min bror Helge fick jobb och köpte en gång en fin blå halsduk, en annan gång en silverkedja meds ett krusifix.Det var annorlunda julklappar och det är väl därför jag aldrig glömmer dem.

I dag har jag ringt och tackat för en del julkort, som jag fått. Jag har ej på många år skickat julkort så jag beundrar mina vänners uthållighet. Dock är den tiden förbi då man klistrade upp dem på en dörr, så många som de var. Antalet minskar för varje år och nu, mina vänner, säger jag till er ALLA.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!  BARA FÖR ATT JAG ÄR FÖR TRÖTT OCH VILL TILL SÄNGEN.Och inte skickar några julkort när det kan göras så här smidigt tack vare Facebook.
SÄKERT KOMMER JAG ATT skriva ytterligare inlägg innan NYA ÅRET bryter in.
I Lukas 2 kapitel kan vi läsa om den fantastiska natten då övernaturliga ting skedde på vår jord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar