måndag 5 november 2012

Träning, Matgäster, Hundvakt, Tjejträff.



        Så blev det kväll också denna dag. Började med träningen. Så mycket folk i dag. Skippade ett nummer men kände mig ändå vältränad när jag gick hemåt. Lagade mat till mina två måndagsmatgäster. Fick skjuts till Isak och vi tog vår vanliga promenad. Lagade lite mat till familjen när jag ändå var på plats. Fick skjuts hem . Hämtades av en god vän till tjejträffen. Det var länge sedan vi träffades men det är alltid roligt när det blir av. Rebecka har ett vackert hem och bjöd, som alltid på god mat. I kväll fick vi svamppaj med god sallad, härlig äppeldryck och senare chokladtårta garnerad med hallon och grädde. Gottgott! till kaffet fick vi också njuta av vacker solosång av vår värdinna! Vilken kväll! Ovanligt ,men roligt, att hon hämtade en gästbok där vi fick skriva några rader, så hon ska veta när vi var där och kan bli oss andra till hjälp när vi ska "bju igen". Det får inte gå för lång tid till nästa träff. Vi avslutade kvällen med att tala med Gud, som är allestädes närvarande och som kan hela och hjälpa. "Bed så ska ni få", sa Jesus.

Nu är intyget inskickat till sjukhuset och jag inväntar Georgs journaler från operationen i juli 1961.

I radionyheterna hör jag hur orkanen Sandy härjat också på Haiti och förstört för stora summor. Det gör mig ont att höra. De har ju ej hunnit repa sig från förra naturkatastrofen.
Annars är det mest tal om presidentvalet i USA. Börjar bli tröttsamt nu! Det är kanske ändå lugnare med att ha ett kungahus.
Men nu vill jag avsluta för i dag och önskar er alla en God Natt! Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar