onsdag 14 november 2012

Jag tror inte längre! Örebro 2012.


      Nej, nu tror jag inte längre! Nu har de sagt i TV dag efter dag att på onsdag skulle det bli så varmt och en sol lyste över vårt område. I flera dagar har jag glatt mig åt detta och planerat för en ordentlig städdag . Altan och garaget skulle fixas inför vintern. Just i dag! Hela förmiddagen gick . Ingen sol och inte så många +grader som jag förväntat. Till slut gick jag ut, och se, arbetslusten infann sig. Jag röjde, bar trädgårdsmöbler, slängde skräp. Mycket trött, hungrig och frusen kom jag in. Nöjd med det jag hunnit med och med den fasta föresatsen att i morgon fullborda verket. Då ska det enl. TV bli kallare men eftersom jag slutat tro så ska jag ge mig ut. Då med barnvagnen full med skräp till,vad det nu heter. Plast för sig, papper för sig . Hela, rena kläder i Myrornas container. Icke användbara plagg i soptunnan.

Ska bli kul att se hur mycket som blir gjort i morgon!

Eftrer denna pers kändes det som om jag ville ligga en stund, men inte vågade jag det! Då hade jag somnat och inte velat lämna sängen, så det var bara att föröka krafterna med två kokta ägg, ett par mackor och ett glas varm mjölk. Så tog jag barnvagnen (mitt fantastiska transportmedel numera) och gick till närbutiken, som inför varje julhelg har en "bakvecka" innan advent. I deras tidning för denna vecka fanns många kuponger att klippa ur och det gällde allt inom "bageribranschen", så nu är julbaket räddat, flerfaldigt. Kom och ta en fika!
Naturligtvis kunde jag ha väntat till i morgon, men då ska jag ju göra klart i garaget. Dessutom har pensionärer 5% rabatt på onsdagar.

Jag slet och drog med barnvagnen absolut fullastad av mig som verkligen är bra på att packa. Det enda jag är bra på och därför framhåller allt som oftast! Det är så roligt att få skryta lite, särskilt när det gäller en så ringa gåva! Ingen kan ju bli avundsjuk.

Men nu ska jag plocka ut på altan mjölk och sådant som hör kylskåpet till,(där är det fullt!). Det övriga får vänta till i morgon för nu går jag till vila, nöjd med min dag. Och mycket tacksam till Gud för Hans hjälp varje stund.O, så skönt att jag orkat, säger jag!

I Romarbrevet 8:31 står det:" Om Gud är för oss, vem kan då vara emot oss? Därmed säger jag Godnatt till er alla. I morgon ska jag få slut på år 1961,så jag hinner undan lite. I kväll blåser det och jag blir obehagligt påmind om höststormarna från havet i min barndom. Somna fort är det som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar