onsdag 28 november 2012

Dagen bara försvann! Hann inte ifatt! 2012.


        Dagen började med snöslask, som fick mig att skotta eftersom de lovat kyla. Oskottad trottoar med annalkande kyla! Nej den risken vågade jag inte ta.
Vid lunchtid kom Bernard från Nora. Hade treåriga Aline och snart ettåriga Alfred med sig.Mamma på jobbet hela dagen. Det är både roligt och jobbigt med små barn men vi hann både äta, fika och läsa böcker.Alfred sov i sin vagn ute på altan.

Efter ett par tappra försök att få ordning i huset lämnade jag det hela och förberedde ett planerat besök av ungdomar från Filadelfia. Vi gamla får då och då ett sådant besök. Jag bjöd på saft the, bullar och kakor medan jag berättade erfarenheter ur mitt liv som kristen. Ungdomarna hade sin personliga tro på Gud och så fick vi dela det som för oss är det allra bästa i livet och även bedja tillsammans.
Eftersom kylan lurar utanför altandörren så var det lika bra att ta in äpplena som fanns där och bära ner dem i källaren.
Efter det hade jag tänkt att scanna in ett foto på IngaBritta och "hennes" pojkar från Brasilien. Men ni förstår säkert hur det blev. Det jag inte hinner i dag gör jag i morgon.
Härmed slutar jag bloggandet för i kväll och önskar er alla en God Natt! Gud är god och älskar alla människor lika mycket! Denna kärlek tar vi tacksamt emot. Visst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar