torsdag 13 september 2012

Nu gäller det! Örebro 2012. Lite Lesjöfors.


  Ja vad menade jag med det? Jo jag har just scannat in foton och ska nu få in dem på bloggen. Alldeles ensam!


                                                             GEORG 30 ÅR.
                                         

Översta bilden visar mig och Lasse Östell, innanför disken i vår färghandel. Kunden heter Nordblad (har glömt förnamnet)T.V. Kerstin, Ulla och Sven vid sängdags .T.H.Ulla, Lena, Kerstin, Christer, Sven och längst fram lilla Anders samlade omkring tomten. T.V. längst ner syns Kerstin, Lena och Ulla.

                                                                      

                                                                                                                                                          

Kort nummer två från julen hos mormor : Stina, Helge, Ruth, IngaBritta, IngaMaj och mamma.T.H. Besök hos IngaMaj och Sune, T.H. Vi barn men nu också Karin, Sune, Georg , Christer, Sven, Kerstin, Ulla , Lena och Anders.   På de två sista bilderna min farbror Hilding,hans hund och Ulla samt faster Anna,som blev föräldrar och syskon trogen hela sitt liv.Här med kaffekvarnen på gång. Vad vi älskade faster Anna!
Ja så fick jag alltså ihop det med bilderna. I sanningens namn ska dock sägas,  att av en händelse ringde Filip, på väg hem från skolan och frågade om det passade att han kom. Han kunde ej komma i går,som vi planerat. OM det gjorde! Nu fick jag den hjälp jag behövde och nu ser ni att det gick bra till slut. Nästa gång hoppas jag att kunna ALLT själv!
När vi var klara kom Lennart för att hämta mig till blåbärsskogen i Hjortkvarn. Ulla och jag plockade 8 liter tillsammans.  Klockan 7 nästa morgon (för en stund sedan ) var jag hemma igen. Tur att vi plockade i går för i dag ösregnar det. Nu ska jag gå till träningen och sedan ordna med leverans av blåbären, som var bortlovade. Nu har jag plockat drygt 60 liter i år så jag har verkligen haft roligt och stänger för vintern!
Ha en bra dag!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar