torsdag 26 september 2019

Torsdag 26 september 2019: Dagen avslutas med intensiv hosta!

Efter onsdag kommer torsdag som snart är avslutad! Fastnade i kväll med en låda med gamla papper ochfoton som jag ej sett på länge.
Kanske  dammiga och därav den svåra hostan !

Nja jag mår väl inte så bra i kväll! Virustråden är fortfarande kvar med lite blandat. Dock tror jag att Resfebern är värre! Att ge sig ut på resa är alltid ett problem! Jag tar med mig fel saker och lämnar kvar en del som borde varit gjort om bara inte den där förkylningen för ett par veckor sedan slagit till.
Eftersom jag snart tänker komma tillbaka så vet jag var jag har mina papper och annat som är viktigt för MEJ och som jag helst själv vill hantera.  Tacksam för hjälp när det behövs och jag själv är med !
Då är det roligt att tillsammans få titta på saker om vilka jag ofta har något att berätta och som betyder något för mej som andra inte vet .

Nog om detta! I morgon får jag träffa en del av familjen som inte bor i Örebro eller dess omnejd!
Nej jag kan inte vara borta så länge och jag skriver på min medhavda dator så mina bloggläsare och jag håller kontakten.

Eftersom jag åter är sen med skrivandet så är det bara att säga GodNatt. Sven kom i dag med enstor skål med vindruvor från deras odling i Hovsta. Jag kunde dela med mig både till Hårfrisörskan och till Färdtjänstchauffören  Goda små druvor!

Nu är jag på väg till sängen och hostan har avtagit ! Ha en fridfull natt! " Bred dina vida vingar över  oss och låt oss i frid få sova hela natten! Amen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar