fredag 20 september 2019

Fredag 20 september 2019. Jovisst kommer tårarna ibland!

I går köpte Tobias så god mat och kom med till mormor. Trevligt att äta tillsammans! Hela området i denna del av staden är välbesatt vad gäller matställen så det är bara att kolla matlistor!

När jag får besök och bjuder blir det oftast, ja nästan alltid,
 närbutikens goda mat som vi hämtar varm och god. SÅ bekvämt!

I dag ringde Ulla på väg in till stan! Var det något särskilt jag längtade efter?
Faktiskt är det så att sedan den där "virustråden?" hyrde in sig hos mej så är jag inte lika hungrig längre ! JO jag äter! Jag VET att äta bör man,  annars dör man, ja det gör man! Den ramsan lärde storebror Helge oss små syskon!

Ulla hade köpt "högviltgryta" (?)  med goda tillbehör och en stor burk med god sallad!
Jag förstår att syskonen håller lite koll på sin mammas matvanor och har kontakt sej emellan!

Har inte jag anledning att vara tacksam för sådana barn?

Någon promenad runt kvarteret ansåg jag mig ej orka men tänker, som vanligt, att "i morgon", "i morgon"!

Jag orkar inte skriva mer i kväll heller! Att jag gråter lite ibland är ibland någon annans tårar, ibland för min försämrade syn och orkeslöshet! I dag  gråter jag och ber för en liten människa, som kunde fått ett bättre liv , med andra förebilder. Fick i dag veta att han träffat en vuxen som tar sig an honom.

Jag är ej bekant med de här vännerna men det är min kristna plikt att bära dem på förbönens armar för Gud kan göra mer,och VILL långt mer än vi kan bedja eller tänka!

Mina vänner! Låt oss förenas i bön för detta barn och dem han kan träffa när familjen ej tycks varken räcka till eller förstå sin roll som förebild!  Vi litar på att GUD KAN!

Jag har varit med om liknande fall som också gällt människor jag ej träffat men fått i uppdrag av någon annan att vara med i bön! Det här är så spännande ! Att få vara med om att sätta Himmelens krafter i rörelse då vi förenas i bön för en medvandrare, stor eller liten, som behöver oss! Fienden jobbar också! Men det är genom Jesus vi segrar ! Amen!  Tänk så skönt att vi får vara med fast vi inga namn har och dessa vi beder för inte vet något. MEN GUD VET!

Sov Gott, mina vänner! Tacksam om ni ber också för mej som verkligen behöver mer krafter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar