lördag 7 september 2019

Fredag 6, lördag 7 september 2019. En del dagar blir inte som man tänkt men även sådana tar slut!

Nej, i dag mådde jag inte så bra när jag vaknade så jag bestämde mig för att sjukskriva mig.
Vad nytta kan en sjuk människa göra?
Alltså var bloggande uteslutet. Fram till för fem minuter sedan då jag såg att så många läst i går fast jag inte skrev! Då insåg jag att jag nog bör få ihop några rader! Om inte annat så för min egen skull. Med tanke på risken att blanda ihop händelser om jag avstår bloggande mer än två dagar och då får tankar om att "lägga av" så står jag inför ett val och nu gäller det att välja rätt just i dag. Jag räknar numera endastEN dag i taget. Inga långa planeringar!

I går fredag kom Kerstin och vi tog en välgörande promenad genom staden sedan vi fikat på balkongen. Det är roligare att ta en promenad när man har sällskap. Vi hämtade mat, som vanligt från Närbutiken med den hemlagade maten, så god.

Som sagt så är jag i dag lite sjuk. Har gått i morgonrock hela dagen och sovit i fåtöljen till och från.
Kallsvettas och har ont i huvudet.
I kväll har här körts stora fina bilar på min gata så det har varit ett farligt väsen ! Jag har ju lite nedsatt hörsel så jag lider ej av det i så hög grad som kanske en del andra!

Nu är det åter "Tysta gatan" och jag har ätit tomtegröt , som var kvar sedan frukosten i morse. Joodå jag har färdig stek med god sås och potatis i kylskåpet men i dag har jag ej haft matlust. Det passade så bra med "vitegröt", som mamma med förkärlek kokade och vi åt på lördagskvällarna!
Jag tänker så ofta tillbaka till barndomen nu när jag börjar åldras.

Som sagt så är jag lite sjuk och måste gå till sängs och sova. Det brukar medverka till att jag blir frisk utöver mina och era böner och en Alvedon! Tack för att ni ber för mig och de två stora böneämnen som jag nämnt om tidigare.
Mamman som räddade sina 6 barn ur det brinnande huset och nu ligger svårt skadad på sjukhuset.
Gode Gud rädda hennes liv!

Bahamasöarna och stormen Dorian. Tusentals människor saknas!  Vi förenas i bön för de utsatta och att följderna inte ska bli katastrofala!  Gud kan göra mer än vi kan bedja eller tänka!
Sov Gott, mina vänner! Nu måste jag i sängen, illa kvickt! Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar