lördag 21 september 2019

Lördag 23 september 2019. Från Västfronten intet nytt kan jag säga!

Att jag inte är helt OK märker jag bl, a.. på detta onaturligt stora sömnbehov. Fast i dag har jag inte sovit på dagtid, i alla fall inte medvetet!

Från Västkusten har sports att sommarbadandet ännu ej upphört. Tror att det förutom Elsemarie och hennes badompis Lennart finns ytterligare tre orädda som vågar hoppa i det kalla vattnet.
"Hujedamej!" säger jag, som Krösamaja på sin tid !

Nu är det på set viset att jag i dag skulle ge mig ut på promenad men jag hade inte tillräckligt med ork varken för promenad eller att ta hand om hemmet!

Det bästa är nu att gå till min sköna säng och sova.
Efter att jag fått höra Guds milda röst tala uppmuntrande till mig i går och jag berättade därom på FB så var det en vän i Värmland som svarade med att hon delade min erfarenhet att inom sig få höra Guds tilltal.
Vi har ej sett varandra på ca 30 år och det kändes så bra att få den där lilla bekräftelsen och hälsningen! ! Så klart att    vi förstår varandra med en god GUD som är vår fader! 

Att jag ej tog mig ut i det vackra vädret var ju lite sorgligt men  Gud och jag har det ganska mysigt ! Var det inte J.A. Hultman som för många år sedan sjöng "Vi trivs så gott tillsammans, min Frälsare och jag!"

Sorry men jag får ännu en gång säga att jag orkar inte skriva mer i kväll!
Jag har bilder att visa både från  Island och från utställningen på slottet i Örebro men den dr virusen kom och fördröjde allt!
 Roligt att jag hela tiden har ordet "UTHÅLLIGHET" inom mej. Med detta säger jag GODNATT!
Det blir bättre i morgo! Gud är god! Och han har humor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar